loading...

Ova DIJETA je vrlo jednostavna, a gubi se MINIMALNO 10 KILA u mjesec dana!

Hit dijeta obećava gubitak 10 kilograma masnih naslaga u samo mjesec dana, a ne samo to, već bi trebala da vam bujnije raste kosa i nokti, da se pročisti koža i da dovede do boljeg ukupnog osjećaja…

Poenta je da izbjegavate ugljene hidrate, ali na jednostavan način.
Samo od ponedjeljka do subote izbacujete ugljene hidrate, a u nedjelju trebate ih jesti za doručak i ručak. Onda od ponedjeljka ispočetka.


MOŽETE DA JEDETE:
– Svaku vrstu mesa
– Mliječne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne pretjerujte sa ovim namirnicama, feta, Ella sir, jogurt pola litra max i kačkavalj…
– Povrće (Svo zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, špinat, rukola… baš sve zeleno i ponešto od drugih boja)
– Jaja na sve načine, ako ih pržite, onda sa malo ulja, kašika supena!
– Orašasti plodovi (Badem, orah, kikiriki.. ali od ovih namirnica šaka dnevno)
– Voda je jako bitna tokom cijelog dana, oko 2,5 litra minimum…



NE SMIJETE DA JEDETE NIKAKO:
– Bilo kakvo pecivo, odnosno brašno nikako…
– Voće nikako, ali do nedjelje – Krompir, soja, grah, boranija, opet ponavljamo nikako tjesteninu, grašak, riža, grickalice, slatkiše.
– Sokovi, šećer nikako

PRVU LISTU koristite prvih 6 dana. 7 dan unosite za doručak i ručak tjesteninu krompir, rižu, sve osim slatkog, ako morate slatko onda uzmite med ili neki integralni keks, par komada… Onda se vraćate na prvi dan i opet bez ugljenih hidrata.
Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišić. Ipak, poželjne su konsultacije sa vašim doktorom prije prelaska na ovaj režim ishrane.


Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar