loading...

Ova žena nije mogla ustati iz kreveta zbog snažnog bola u zglobovima, sve dok nije počela uzimati OVO!

Svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine anti-upalnih lijekova za liječenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno. Dijagnoza je već bila poznata. Ona boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje.


Srećom, ona je otkrila ovaj prirodni lijek protiv artritisa koji ne samo da uklanja simptome boli, već uklanja i posljedice bolesti. Prema njoj, ovaj lijek je sve što je potrebno kako bi se oslobodilaužasnog bola u svojim zglobovima.

Sastojci

    srednje veličine patlidžan
    1 litra vode

Priprema

Operite patlidžan, izrezati ga na obruč, a zatim ga staviti u posudu punu kipuće vode. Ostavi ga unutra dok se topla voda ne ohladi. Spremite oko 750 ml te tekućine u frižider i možete koristiti preostalih 250 ml za vanjske aplikacije.

Učiniti sljedeću stvar za korištenje ovog sredstva na vanjskoj upotrebi:

Trebate iste sastojke kao i prethodno, plus 50 ml maslinovog ulja. Pomiješajte 250 ml tekućine koju ste spremili u prethodnom koraku s maslinovim uljem. Spremite dobivenu smjesu u frižideru.


Morate koristiti ovaj lijek za internu upotrebu prema slijedećim uputama:

    250 ml u jutro na prazan želudac
    250 ml za vrijeme ručka
    250 ml u večernjim satima

Za vanjsku upotrebu, potrebno je primijeniti lijek na problematičnim područjima u noći, prije odlaska u krevet. Samo utrljajte tekućinu na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko njih preko noći.

Nakon samo 20 dana korištenja ovog tretmana bit ćete u mogućnosti da oporavite pokrete u koljenima i nogama. Bol i upala će nestati u potpunosti.

Izvor: megagiga

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar