loading...

PILEĆI BATACI U BEŠAMEL SOSU.. PRSTE DA POLIŽEŠ

Sastojci:
    nekoliko čenova belog luka, protisnutih kroz presu
    5 kašika senfa
    450ml kisele pavlake

 
1kg pilećih bataka i karabataka
    1 kašika ulja          

Priprema:
1. U posudi pomešati pavlaku, senf, ulje, beli luk. Dodati vegetu i so i dobro pomešati.
2. Batake i karabatake umočiti u smesu i ređati u nauljenu tepsiju.
3. Preostalom smesom preliti batake. Tepsiju pokriti folijom i meso peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 5o minuta.
4. Skinuti foliju i vratiti tepsiju u pećnicu još 10 minuta.



Napomena
Jako jednostavno a ukusno.
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar