loading...

Sumnjate na rak dojke? Što prije proučite ovu sliku jer vam može spasiti život!

Žena koja je pobijedila rak dojke podijelila je važnu poruku koju trebaju vidjeti sve žene i muškarci. Malo žena zna kako stvarno izgleda rak dojke.


Ne, on nije samo neka kvržica koju odjednom napipate na dojci, već dolazi u mnogo oblika i stanja. Upravo to pokazuje fotografija koja je dio kampanje Know Your Lemons koju je pokrenula Erin Smith Chieze.

Erin je već bilo dosta shearanja srčeka na Facebooku u znak pokretanja svijesti o raku dojke pa je sa svima podijelila zanimljivu fotografiju limuna u kartonskoj kutiji od jaja koja joj je zapravo spasila život.

Na fotografiji se vidi u kojim se sve oblicima rak može pojaviti, od kvržica, iscjetka, vidljivih vena i uvučenih bradavica, a limuni simboliziraju dojke. “Znala sam sve o samopregledima, ali da nisam naišla na ovu fotografiju, tko zna gdje bih bila sada. Učinite nam uslugu i prestanite igrati igrice sa svojim životom već počnite pomagati ljudima”, napisala je Erin na svom Facebook profilu.


Njezinu je objavu podijelilo više od 28.000 ljudi, od muškaraca do žena, a slobodno je podijelite i dalje jer svaka promjena na dojci može upućivati na ono najgore. Ranim otkrivanjem raka možete spasiti život sebi ili drugome.

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar