loading...

ZA ZDRAVLJE I DUŽI ŽIVOT: Terapija sodom bikarbonom

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Sve je više ljudi koji se okreću alternativnim metodama lečenja karcinoma, jer skoro da ne koštaju ništa, a uspešnost je značajna.

U nastavku sledi nekoliko terapija lečenja raka sodom bikarbonom, koje su pomogle stotinama ljudi. Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da takva terapija treba obavezno da se radi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog lekara.

Terapija sodom bikarbonom (prema dr. Simoncini)

Dr Simoncini, italijanski onkolog, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako deluje terapija: soda bikarbona drastično povećava baznost krvi, što uništava kandidu (koja prema teoriji dr Simonicini uzrokuje rak).


Postupak lečenja

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne duplje: uzimati jednu kafenu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog meseca.

Napomena: ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 nedelje. Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncini zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije, prenosi Alternativa za vas.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr Džimu Kelmunu

Dr Džim Kelmun je lekar konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za lečenje raka, koji je delio ljudima, obolelim od ove opake bolesti. Za čudo, većini njih je odmah bilo bolje i živeli du još dugi niz godina.

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar