loading...

IMATE SLABE OBRVE, TREPAVICE I KOSU: S ovim ćete im podariti gustoću, debljinu i popuniti prorijeđena mjesta!

Je li vam kosa oslabila od čestog ili neprimjerenog tretiranja? Ne trebate odmah na japansko iscrtavanje obrva, ugradnju trepavica s 3d ekstenzijama, na transplataciju obrva ili kose (osim u težim slučajevima kad je folikula dlake uništena)…

Imamo prirodno rješenje za obnovu! O čemu se radi? Ricinusovo ulje! Jeftino, dostupno – stvarno djeluje!
– Da, ova žena na slici ima maskaru za trepavice ali ipak možete itekako primjetiti gušće i duže trepavice i obrve. Koristila je ricinusovo ulje 3 mjeseca svaku večer.
Ricinusovo ulje je tekuće zlato za kosu, obrve i trepavice, a koristi se još od vremena starih Egipćana. Ovo ulje ne samo da ovim vlasima daje zdrav izgled i poboljšava njihovu teksturu već ubrzava i rast. Ono je gusto, zlatne je boje te se dobiva cijeđenjem iz plodova biljke ricinusa. Pitate se zašto je posebno? Ono sadrži rijetku masnu kiselinu koja se zove ricinoleična kiselina, a koja se može naći samo u ovom ulju i u pojedinim vrstama gljiva. Zbog visokog sadržaja spomenute kiseline, ricinusovo ulje pokazuje jaka anti-mikrobna i anti-upalna djelovanja.
Ono osigurava hidratantni učinak na obrvama, trepavicama, vašoj kosi i vlasištu. Zbog velike moći prodiranja, ricinusovo ulje ne samo da oblaže dlaku već i prodire u nju te na taj način prenosi brojne minerale i hranjive tvari čime se osigurava dugotrajna hidratacija i njega kose i vlasišta.
Ricinusovo ulje potiče rast trepavica, obrva i kose, čak i na prorijeđenim mjestima!
Redovitom uporabom, ricinusovo ulje može popraviti i oštećenja kose izazvana kemijskim putem (oštećenja nastala uslijed korištenja jakih boja i slično). Omega-9 masne kiseline, koje ovo ulje sadrži u izobilju, hrane kosu i sprječavaju isušivanje vlasišta.
Ricinusovo ulje djeluje i kao sredstvo za zadržavanje vlage, jer privlači vlažnost u kosu i kožu. Redovito nanošenje ovog ulja učinit će kosu mekanom i podatnom.

Za najbolje rezultate potrebno je koristiti hladno cijeđeno ili ricinusovo ulje s Jamajke (ono je dosta tamnije boje). Kvalitetno hladno cijeđeno ulje je zlatno žute boje s blagim mirisom biljke. Nakon nanošenja, ovaj miris se gubi. Također, istraživanja pokazuju da hladno cijeđeno ulje smanjuje bore i tamne mrlje na koži.
Kako ga nanositi?

Obrve i trepavice
Svaku večer na očišćeno lice i oči, prije spavanja napravite slijedeće: Umočite štapić za čišćenje ušiju u ricinusovo ulje i pređite s njim po obrvama i trepavicama, dobro utapkajte. Možete ovo raditi i prstima ali pazite jer je ovo ulje ljepljivo i viskozno.

Nakon 2-3 mjeseca svakodnevne večernje primjene, obrve i trepavice će biti obnovljene, vidno deblje, tamnije i gušće te će se popuniti prorijeđena mjesta.
Kosa
Prije samog nanošenja, potrebno je da vam kosa bude vlažna. Ricinusovo ulje je vrlo gusto i viskozno tako da se ne preporuča nanošenje većih količina. Nanošenje većih količina vam neće pomoći već će vašu kosu učiniti masnom i opuštenom. Također, bitno je da ga nanosite samo na korijen i vlasište ili na vrhove. Nakon nanošenja, kosu prekrijte kapom za tuširanje ili plastičnom vrećicom, zatim je omotajte toplim ručnikom i ostavite da odstoji do dva sata. U tom vremenu, kosa i vlasište bi trebali upiti ulje. Nakon toga kosu dobro isperite (opet napominjemo da ne nanosite velike količine, inače ćete kosu morati ispirati nekoliko puta). Dalje, perite na uobičajen način.


Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar