loading...

ČAK SU I DOKTORI ZADIVLJENI – POTOPITE NOGE U OVU SMJESU I OSLOBODITE SE GLJIVICA NA PRSTIMA – PRIRODNO!

Medicinski stručnjaci kažu da gljivične infekcije mogu utjecati na bilo koji dio tijela. Napomena: gljivice su prisutne na tijelu uz razne bakterije. Kada gljiva počne bujati, možete dobiti infekciju.Onychomycosis, koja se naziva tinea unguium, je gljivična infekcija koja utječe na nokte na nogama. Također bi trebali znati da se gljivične infekcije obično razvijaju tijekom vremena, tako da se simptomi mogu biti previše suptilni i nemogući za primijetiti na prvi pogled.
Gljivice uspijevaju u toplim, vlažnim uvjetima, tako da su naše noge najčešće pogođene.Mogu uzrokovati infekcija noktiju. Ako ste došli u kontakt s nekim tko ima gljivične infekcije, može se proširiti na vas. Medicinski stručnjaci kažu da gljivične infekcije utječu na nokte na nogama više nego uobičajeno jer su vaši prsti obično ograničeni cipele, gdje su u toplom, vlažnom okruženju.


Trebali bi biti vrlo oprezni i ako ste bili na manikuri ili pedikuri u salonu za nokte, svakako pitati kako osoblje dezinficira svoje alate i koliko često to rade. Alati poput grickalica mogu širiti gljivične infekcije od osobe na osobu. I muškarci i žene mogu patiti zbog ovog problema.Utiče na zdravlje i stvara estetski problem. No, ne bi trebali biti zabrinuti, jer u ovom članku ćemo vam pokazati kako da se oslobodite od gljivica – prirodnim putem. To je vrlo jednostavno – samo trebate potopiti noge u ovu smjesu. Evo što trebate učiniti:
*Jogurt-je pun živih bakterija- acidophilus. Ova bakterija čini jogurt iznimno korisnim lijekom za bilo koju vrstu infekcije koja se obična razvijaja na području između noktiju na rukama i nogama. Jogurt sadrži i prijateljski tip mikroorganizama, koji su vrlo učinkoviti u uništavanju gljivičnih infekcija. Evo što trebate učiniti – samo trebate potopiti noge u jogurt. Kada se noge osuše, operite ih hladnom vodom.
*Natrijev bikarbonat – prvo, trebali biste znati da je soda bikarbona vrlo korisna u liječenju ovog zdravstvenog problema. Evo što trebate učiniti: samo trebate miješati hladnu vodu i natrijev bikarbonat. Morate imati na umu omjer 1:3 . Zatim, primjenite ovaj snažan mix na cipele i ostavite da se osuše na zraku. Uništiti će sve potencijalne bakterije u vašim cipelama.



*Vodik peroksid-vodikov peroksid odlično funkcionira u liječenju gljivičnih infekcija. Evo što trebate učiniti – samo morate natopiti noge u smjesu vodikovog peroksida i hladne vode. Uz ovaj prirodan metod, ubiti ćete sve neugodne gljivične infekcije i spriječiti njihovo širenje. Evo kako napraviti ovu smjesu. Morate dodati 100 ml 3% farmaceutskog vodikovog peroksida u jedan litar destilirane vode i potopiti noge na 20 minuta. Trebate svako jutro ponavljati ovu metodu.
*Škrob– možete dodati škrob u različite vrste mješavina koje sprečavaju neugodne bakterije i gljivice. Upija vlagu izuzetno efikasno. Evo što trebate učiniti – samo trebate miješati ½ žličice škroba sa malo tople vode. Zatim, postavite pećnicu na 220 ° i držati smjesu u pećnici dok zatamni. Operite i osušite stopala prije nego što primijenite smjesu na njih. Utrljati ovu smjesu, ostavite je 1 minutu na nogama, a zatim isperite toplom vodom.


Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar