, ,

Sigurna sam da će svi ljubitelji čokolade uživati u ovom slatkom savršenstvu.

 Sastojci

    250g Glatkog brašna Podravka
    120g Šećera ( kristal)
    1 Vanilin šećer Dolcela
    1 Prašak za pecivo Docela
    4 žlice kakaa u prahu Dolcela
    1 čajna žličica Sode bikarbone Dolcela
    200g čokolade za kuhanje
    100ml suncokretovog ulja
    240ml mlijeka
    1 cijelo jaje




 Priprema

    1.

    U jednoj posudi pomiješati brašno, kakao, prašak za pecivo, šećer,  sodu bikarbonu i vanilin šećer.
    2.

    U drugoj posudi smiksati jaje te mu dodati mlijeko i ulje.
    3.

    Mješavinu suhih sastojaka postepeno dodavati u drugu posudu te sve zajedo dobro izmiješati da se sastojci sjedine.
    4.

    Čokoladu isjeckti na komadiće te većinu kuhačom umiješati u smjesu.

    Smjesu uliti u kalupe (otprilike do pola kalupa) te posuti sa ostatkom čokolade.
    5.

    Peći 20min na 200 stupnjeva :)))




Posluživanje

Poslužiti uvijek i svugdje jer čokolade nikad dosta :D

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar