Sastojci
400ml slatkog vrhnja
300 gr tamne čokolade
200 ml slatkog vrhnja
200 gr bijele čokolade
200 ml slatkog vrhnja
200 gr mliječne čokolade
Podloga:
200 gr piškota
200 gr lješnjaka
žlica esspressa u prahu
150 gr maslaca
Priprema
1.
Keks samljeti kao i lješnjake.Dodati ravnu žlicu esspressa u prahu.Sve izmiješati i zaliti s otopljenim maslacem.Ovu smjesu utisnuti u modlu za torte 26 cm promjera.
Zagrijati slatko vrhnje i u njemu otopiti gorku čokoladu i izliti preko keksa.Ostaviti da se stegne.
Ponoviti postupak s bijelom čokoladom,i preliti preko tamne,a potom otopiti mliječnu i preliti je preko bijele .Ja sam šarala .Poslužiti uz slatko tučeno vrhnje.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar