loading...

Mali suhi keksići idealni za božićno jutro uz šalicu čaja!

 Sastojci

    4 jaja
    1 kesica finesse aroma bourbon vanilije (tekuća)
    20 dag Kokosovog brašna Dolcela
    10 dag šećera (kristal)
    2-3 reda dorina tamne čokolade sa steviom


 Priprema

    1.

    Pjenasto izmiješajte žumanjke, šećer i bourbon vaniliju.
    2.

    U prethodno napravljenu smjesu dodajte kokosovo brašno, te na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka u koji možete dodati malo limunovog soka za bolji okus.
   
    3.

    Žlicom ili špricom oblikujte male coconut kisses na lim obložen papirom za pečenje.
 
    4.

    Pecite u pećnici zagrijanoj na 150 °C oko 20 min.

    5.

    Nakon što su gotovi dno im možete i ne morate umočiti u otopljenu čokoladu.

   


Posluživanje

Najbolje ih je poslužiti uz tople napitke.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar