Sastojci
1 velika žlica instant kave
2 velike žlice vrele vode
270g brašna
2 velike žlice kakaa
100 g mljevenih lješnjaka
100 g šećera
2 žumanjka
200g maslaca sobne temperature
100g čokolade za umakanje
Priprema
1.
Kavu preliti sa vrelom vodom.
Spojiti sve sastojke u fino tijesto.. zamotati u foliju i staviti na 1 sat u frižider.
2.
Tijesto podijeliti na osam dijelova, formirati valjke debljine prsta i sjeći na prutiće 7 cm. Slagati na pleh sa papirom i peci oko 13 min na 180.
3.
Kada se ohlade umakati krajeve u otopljenu čokoladu i ostaviti da se dobro osuše. Mogu stajati do 3 tjedna u limenoj kutiji, kaže Slavi.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar