loading...

Kokos medena pita - svaki zalogaj se topi u ustima!

 Sastojci

    1 pakiranje gotovih kora za medenu pitu
    za kremu :
    800 g. svježeg kravljeg sira
    500 g. milerama ili kiselog vrhnja za visokim udjelom masnoće
    6 žlica šećera (kristal)
    6 žlica kokosa sitnije samljevenog
    po ukusu kokosa za posipanje pite


 Priprema

    1.

    U dubljoj zdjeli izmiksati sir, mileram ili kiselo vrhnje, kokos i šećer. Miksati tako dugo dok se šećer ne otopi. Zatim premazivati kore. Kremu podijeliti u 4 jednake zdjelice i premazati svku koru uključujući četvrtu i posipati po ukusu sitno mljevenim kokosom. Pitu nije potrebno opterećivati jer jako dobro kore otpuste. Staviti u hladnjak na nekoliko sati ili preko noći.


Posluživanje

Poslužiti dobro ohlađenu uz šalicu kave ili čaja.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar