Sastojci
1 pakiranje rozen kora
FIL
300 ml mlijeka
5 žumanjaka
50 g gustina
2 žlice brašna
200 g maslaca ili margarina
200 g Lino lade nougat
3 vanil šećera
GLAZURA
100g čokolade
50 g maslaca ili margarina
100 ml slatkog vrhnja za šlag
Priprema
1.
Za kremu pjenasto izmiješati, žumanjke, šećer i vanilin šećer. Umiješati gustin, brašno i malo mlijeka, a preostalo mlijeko zagrijte do vrenja.
2.
Umiješati smjesu u vrelo mlijeko i miksati mikserom, vratiti na vatru i tako kombinirati kuhaču i mikser.
3.
Skuhanu kremu staviti na hlađenje.
4.
Izraditi maslac s vanill šećerom i dodati ohlađenu kremu.
5.
U kremu dodati linoladu nougat.
6.
Premazati rozen kore kremom i staviti u frižider.
7.
Na pari otopiti maslac, čokoladu i slatko vrhnje i preliti preko ohlađenog kolača.
Vratiti ga na jos par sati u frizider
Doooobro ohladiti i moj savijet -rezati skalpelom.
izvor : coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar