Sastojci
Biskvit
4 jaja
2 čaše (od 2 dl) šećera
1 čaša ulja
1 čaša mlijeka
3 čaše brašna
1 prašak za pecivo
Nadjev
1 kg jabuka
1 čaša šećera
5 žlica griza ili krušnih mrvica
cimet
Priprema
1. Jaja izmutiti sa šećerom, dodati ulje i mlijeko, a na kraju brašno pomješano s praškom
za pecivo. Pola smjese uliti u lim, poravnati i peći na 200 C dok ne bude napola pečeno.
Kad se napola ispeče, staviti nadjev i izliti drugi dio biskvitne smjese. Vratiti u pećnicu i
ispeći do kraja.
2. Jabuke za nadjev oguliti, izrendati i malo ih dinstati sa šećerom na laganoj vatri. Na
kraju dodati griz ili mrvice.
3. Gotov kolač posipati sa šećerom u prahu.
www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar