Sastojci
3 jaja
100g šećera ( kristal)
100g šećera u prahu
2žice mlijeka
1 Vanilin šećer Dolcela
1 Pudinga vanilin Dolcela
100g Glatkog brašna Podravka
pola litre hopla šlaga (ili sl.)
250g svježeg sira
1 Prašak za pecivo Docela
prstohvat soli
2 vrecice kremfixa
500g jagoda
Priprema
1.
biskvit : 3 jaja (žumanjke odvojiti), 2 žlice mlijeka, 100g šećera, 1 vanilija šećer, 100g brasna, 1 puding od vanilije(prašak), 1 prašak za pecivo, malo soli i na kraju bjelanjak peći 20-25min na 180 stupnjeva.
2.
krema: pola litre hopla (ili sl.) šlaga, 250g svježeg sira, 100g šećera u prahu, 2 vrecice kremfixa, 500g jagoda (narezati na ploške) i dodati u kremu!
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar