Dio sa grizom:
1 l mlijeka
7 žlica šećera
4 bjelanjka
8 žlica Pšenične krupice (griza) Podravka
Dio sa pudingom:
1 l mlijeka
2 Pudinga vanilija Dolcela
8 žlica šećera
4 žumanjka
2 vrećice Šlag pjena Dolcela
maline
keksi
Priprema
1.
Posložite petit kekse po dnu kalupa.
2.
Griz sa šećerom skuhajte u litri mlijeka pa u topli griz dodajte izmiksane bjelanjke i lagano promješajte.
3.
Griz stavite po keksima pa u njega utisnite maline.
4.
Pudng skuhajte sa žumanjcima pa prelijte preko griza i malina. Šlag izmiksajte pa premažite kolač.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar