Sastojci 4 osobe
Tamni dio:
150g mljevenog keksa po želji/možete uzeti bez glutena
3,5žlice gorkog kakaa
80g Šećera ( kristal)
150g gustog/grčkog jogurta
1žlica Kokosova brašna Dolcela
Bijeli dio:
1žličica šećera u prahu
120g gustog grčkog jogurta
1-2žličice kokosa
1 vanilija šećer
Priprema
1.
Vrlo je jednostav kolač pa zato neće biti puno ni priče.Prvo pomiješaste sve suhe sastojke za tamni dio.Uzmite jogurt/morao bi biti gust ako ga ne možete nabaviti, kupite čvrsti jogurt u dućanu pa ga preko noći ostavite u sito u koje ste prije toga stavili jednu čistu gazu, ali ja vjerujem da danas svugdje ima kupiti grčki jogurt/ pa postepeno miješajući dodate žlicu po žlicu jogurta miješajući da dobijete gustu smjesu. Uzmite papir za pečenje pa na njega prospite malo šećera u prahu, kakaa ili kokosa , razvučete smjesu u pravokutnik debljine po želji.
2.
isti postupak vam je i sa bijelom smjesom.Razmazite je po smeđim dijelu/ravnomjerno koliko ide/Zarolate u roladu.Stisnete sve u papir za pečenje pa ostavite u frižideru oko1h da se stisne i dobro ohladi.
3.
Narežite na šnite po želji.Ukrasite po ukusu ja sam stavila samo borovnice.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar