Sastojci
BISKVIT 4 jaja, 4 žlice brašna, 4 žlice šećera, 2 žlice ulja, 1 Vanilin šećer Dolcela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Vanilin šećer Dolcela
malo mlijeka za pečen bisvit
FIL OD KEKSA 250 gr mljevenih keksa
100 gr grubo mljevenih lješnjaka(može i orasi)
200 gr margarina
KREMA 1 puding sa okusom jagode
mascarponea ( 250 gr )
200 ml Slatkog vrhnja Dolcela
200 gr margarina(dobro razrađenog)
VOĆE Jagode,borovnice
Glazura 2 bijele čokolade (2x 100 gr)
malo vrhnja za šlag
Priprema
1.
Ispeći tanki čokoladni biskvit,još topli natopiti sa malo mlijeka
2.
na biskvit namazati smijesu keksa otopljenog margarina i mljevenih lješnjaka
3.
na smjesu poslagati svježe jagode,borovnice,(može i drugo sezonsko voće )
4.
napraviti kremu od pudinga sa okusom jagode i mascarponea
5.
Kremom prekriti jagode,i na kraju napraviti glazuru od bijele čokolade
6.
Ukrasiti po želji
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar