loading...

Igranje sa sastojcima,kombinacijom boja i okusa nastala je ova prekrasna pinky cake,s jagodama,mascarpone sirom i bijelom čokoladom...

 Sastojci

    BISKVIT 4 jaja, 4 žlice brašna, 4 žlice šećera, 2 žlice ulja, 1 Vanilin šećer Dolcela
    2 žlice kakaa u prahu Dolcela
    Vanilin šećer Dolcela
    malo mlijeka za pečen bisvit
    FIL OD KEKSA 250 gr mljevenih keksa
    100 gr grubo mljevenih lješnjaka(može i orasi)
    200 gr margarina


    KREMA 1 puding sa okusom jagode
    mascarponea ( 250 gr )
    200 ml Slatkog vrhnja Dolcela
    200 gr margarina(dobro razrađenog)
    VOĆE Jagode,borovnice
    Glazura 2 bijele čokolade (2x 100 gr)
    malo vrhnja za šlag

 Priprema

    1.

    Ispeći tanki čokoladni biskvit,još topli natopiti sa malo mlijeka
    2.

    na biskvit namazati smijesu keksa otopljenog margarina  i mljevenih lješnjaka
    3.

    na smjesu poslagati svježe jagode,borovnice,(može i drugo sezonsko voće )


    4.

    napraviti kremu od pudinga sa okusom jagode i mascarponea
    5.

    Kremom prekriti jagode,i na kraju napraviti glazuru od bijele čokolade
    6.

    Ukrasiti po želji

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar