loading...

Zimnica – paprika ... recept koji morate isprobati!

 Sastojci

    Sastojci
    6 kg paradajz paprike
    0,5 kg blago ljutih feferona
    5 l vode
    1,4 l alkoholnog octa
    3 jušne žlice soli


    3 jušne žlice šećera
    10 listova lovora
    1 jušna žlica bibera u zrnu

 Priprema

    1.
    Paprike prepolovite na pola, očistite i dobro operite.
    2.
    U veliki lonac dodajte gore navedene sastojke.
    3.
    Kad zakipi, stavite paprike, te ih blanširajte 5-7 minuta.


    4.
    Vadite ih, te ih slažite u tople staklenke.
    5.
    Zalite ih sa tekućinom u kojoj su se kuhale, te stavite poklopac i pustite da se ohlade.

Posluživanje

Ove paprike su spremne odmah za jesti.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar