Sastojci
7 listova kora za pitu
100 gr pecenice
100 gr kackavalja u listicima
premaz
2 jaja
3 kasike kisele pavlake
180 ml jogurta
1 puna kasika glatkog brasna
pola kasicice praska za pecivo
Priprema
1.
Umutiti jaja sa jogurtom i pavlakom pa dodati brasno,prasak za pecivo i posoliti.Na jedan list kora sipati 3 kasike fila pa razmazati.
2.
Namazanu koru presaviti na pola.List kackavalja preseci na 2 dela ili 3 ako su veliki a pecenicu preseci na pola.Po sredini kore redjajte pecenicu pa preko nje kackavalj.
3.
Koru ponovo presaviti na pola pa napraviti trougao.
4.
Na pleh staviti papir za pecenje pa poredjati trouglove namazati ih cetkicom sa preostalim filom posuti susamom i staviti u zagrejanu rernu na 200 C i peci 25 minuta.
5.
Ja sam trouglove napravila uvece stavila ih u frizider preko noci ujutru premazala i pekla.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar