loading...

Lisnata rolada - okus koji mami!

 Sastojci

    Fil za 2 rolade
    5 jaja
    20 dag šećera
    20 dag oraha


    1 vanilin šećer
    korica jednog limuna
    malo ruma

    i još
    1 pakovanje lisnatog tijesta (500 g)

 Priprema

    1.

    Jaja lagano umutiti vilicom (nikako mikserom). Dodati šećer, a zatim i orahe, rum, koricu limuna i vanilin šećer.


    Tijesto razvaljati u veličinu pleha ili cca 20x40 cm. Fil staviti na sredinu pa preklopiti s jedne i druge strane. Staviti u pleh tako da preklop okrenemo prema dolje, na pleh. Roladu nabockati čačkalicom da ne bi tijekom pečenja pukla.
    Peći na 180 C 40 min.
    Hladanu posuti mljevenim šećerom.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar