Sastojci
Biskvit
10 jaja
10 žlica šećera
8 žlica brašna
2 žlice kakaa
1 prašak za pecivo
Krema
6 jaja
30 dag šećera u prahu
30 dag čokolade za kuhanje
2 margarina
Glazura
10 dag margarina
20 dag čokolade za kuhanje
Za natopit biskvit
4 dl vode
7 žlica šećera
1 vanilin šećer
2 žlice ruma
malo limunovog soka
Priprema
1.
Od navedenih sastojaka ispeći biskvit. hladan prerezati u 3 dijela.
2.
Za kremu na pari skuhati jaja i šećer. U toplo dodati čokoladu, a u hladno pjenasto izrađen margarin. kremom premazati biskvite i cijelu tortu.
3.
Za glazuru otopiti margarin i čokoladu i premazati preko cijele torte.
4.
Biskviti se mogu natopiti vodom u kojoj je otopljen šećer, a može se dodati i rum
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar