loading...

Čokoladna salama - najjednostavnija, najbrža i najbolja varijanta !

 Sastojci 8 osoba

    2 oblatne
    25-30 dag šećera
    30 dag margarina
    20 dag čokolade
    6 v.ž vode ili soka od naranče
    30 dag mljevene plazme(ili petit keksa..)


 Priprema

    1.

    Ispod i iznad oblatni stavite vlažnu krpu kako bi dobro omekšale i lakše se savijale kod pripreme(ako su tvrde,ostavite ih još malo jer će vam inače salama popucati kod motanja).Za to vrijeme skuhajte fil.Ja ga spremam na pari-otopite šećer i margarin,pa dodajte čokoladu i vodu ili sok od naranče.Kad se sve dobro poveže a čokolada otopi skinite s vatre .


   
    2.

    Dodajte mljevenu plazmu i dobro promiješajte.Oblatne stavite jednu do druge pa na svaku sipajte odprilike pola fila i razmažite po oblatni.Čvrsto zarolajte i ostavite da se ohlade.

   
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar