Sastojci 6 osoba
biskvit;
3 jaja
20 dag šećera
20 dag oštrog brašna
1 dcl ulja
1 dcl mlijeka
1 vanilin šećer
1 prašak za pecivo
za punjenje;
1(25 dag) margarin
10 dag čokolade za kuhanje
20 dag šećera u prahu
1 dcl ruma
1 jaje
10 dag kokosa
za uvaljati;
10 dag kokosa
Priprema
1.
Izmiksajte biskvit od cijelih jaja,šećera,ulja,mlijeka,brašna,praška za pecivo i vanilin šećera.Ispecite ga na 180 stupnjeva oko 20 minuta pa ga ohladite i smrvite rukama u jednu veću zdjelu.
2.
Otopite margarin,čokoladu,šećer,rum.Maknite s vatre pa umiješajte 10 dag kokosa i 1 razmućeno jaje.
3.
Otopljenom mješavinom čokolade i ruma prelijte izmrvljene biskvitne mrvice i dobro promiješajte.Ostavite da malo odstoji.
4.
Još 10 dag kokosa sipajte u jedan tanjur.Rukama od smjese radite loptice te ih uvaljajte u kokos.
5.
Ostavite ih da se ohlade,pa poslužite.Mogu stajati više dana.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar