Sastojci 6 osoba
23 dag tamne čokolade za kuhanje
13 dag maslaca
14 dag brašna
1/2 m.ž praška za pecivo
prstohvat soli
25 dag šećera
1 vanilin šećer
3 jaja
500 ml mlijeka
1 puding od vanilje s komadićima jagode
25 dag maslaca
3 v.ž sjeckanih pistacija
Priprema
1.
Rastopimo 20 dag čokolade s 13 dag maslaca,preostalu čokoladu nasjeckamo.Pomiješamo brašno,prašak za pecivo i sol.Pećnicu upalimo na 180 stupnjeva.Manji pleh obložimo pek papirom.Pomiješamo 21 dag šećera,vanilin šećer i jaja.Dodamo brašno i komadiće čokolade,te rastopljenu čokoladu.
2.
Smjesu sipamo u pleh,i pečemo oko 25 minuta.Iz mlijeka,4 dag šećera i pudinga u prahu napravimo kremu prema uputi s vrećice.U ohlađeni puding umiješamo maslac sobne temperature.
3.
Biskvit prerežemo na pola i napunimo kremom(dio ostavimo za ukras).Prekrijemo drugim dijelom biskvita.Ukrasimo s preostalom kremom i posipamo sjeckanim pistacijama.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar