,

BELA PILETINA: PREDLAŽEM SVIMA KOJI NISU PROBALI OVU PILETINU DA JE HITNO PRAVE

Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se “topi ” u ustima… ,a trebaju vam samo 3 sastojka…

Sastojci

500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje








Priprema

1.
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
2.
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3.
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4.
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
5.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….


Posluživanje

Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi…







www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar