loading...

Kremasto pufasta rolada sa malinama,famozan desert. Tražit će svi komad više

 Sastojci

    6 bjelanjaka
    200 grama šećera
    1 žlica jabučnog octa

    Krema:
    1/2 l vrhnja za šlag
    200-300 grama kremastog sira
    šećer po ukusu
    maline


Priprema

    1.

    Izmiksajte bjelanjke, dodajte malo po malo šećer dok se ne rastopi te jabučni ocat.
    2.

    Beze smjesu stavite u veliki protvan od pećnice na pek papir.

    Pecite 35 min. na 160 stupnjeva.
    3.

    Izmiksajte šlag, dodajte sir i šećer po želji te namažite koru čim se malo ohladila.

    Poslažite maline.
    4.

    Zarolajte koru te stavite u frižider da se dobro ohladi.



izvor : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar