loading...

Kada otkrijete šta mogu voda, jabuka i cimet odmah ćete ih pomiješati

Osim što je jeftin, ukusan i bez kalorija, predstavljamo vam napitak koji ima tri zdravstvena učinka: čisti organizam od otrova, ubrzava metabolizam i pomaže kod mršavljenja.

Osim jabuke, osnovni sastojak ovog napitka je cimet. Antioksidansi iz njega stabiliziraju naime razinu šećera u krvi i smanjuju žudnju za ugljikohidratima, ne potičući pritom pretjerano lučenje inzulina, što je važan faktor uspješnog mršavljenja.

Redovito provociranje inzulina pospješuje taloženje masnoća u tijelu. Uporabom cimeta, kažu stručnjaci, lučenje inzulina bit će pod kontrolom, što će omogućiti uspješno topljenje masnih naslaga.


Istraživanja su pokazala da uzimanjem samo pola žličice cimeta na dan možete smanjiti količinu lošeg kolesterola, a on vam također pomaže kod loše probave te utječe na smanjenje triglicerida.

Pripremite stoga vodu s jabukom i cimetom, koja sadrži nula kalorija. Ono što vam treba je: jabuka, jedan štapić cimeta (ili čajna žličica cimeta u prahu), te oko 1,5 do dvije litre prokuhane ili filtrirane vode

Isjeckajte na kriške jabuku, dodajte cimet i prelijte vodom. Pustite neka odstoji sat do dva, te pijte tijekom dana kad god poželite.

Kombinacija jabuke i cimeta fantastično regulira metabolizam i efikasno smanjuje težinu eliminirajući višak zadržane tekućine iz organizma.


Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar