loading...

RECEPT DOBIJEN TEŠKOM MUKOM IZ JEDNOG RESTORANA ZA TIRAMISU BEZ JAJA – Svi ce ga voleti, diviti vam se kako ste napravili tako dobar krem, evo kako! Priprema, pozor, sad!

Sastojci:

250 ml slatke pavlake
500 g mascarpone
100 g secer u prahu
1 vanilin secer
par kapa limunov soka
250 ml hladne kafe
4 cl amareto liker
oko 60 piskota
kakao za posipati tiramisu


Priprema:

1. U skuvanu, hladnu kafu dodati amareto liker.
2. Slatku pavlaku umutiti i postepeno dodati secer u prahu, vanilin secer, mascarpone i par kapa limunov soka.
3. Piskote umociti u kafu sa likerom i rasporediti na dno tepsije, zatim premazati kremom, pa opet piskote, krema idt….zavrsiti sa kremom, posipati sa kakaom
4. Ostaviti tiramisu preko noci da se stegne i da se piskote potpuno umeksaju


izvor : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar