loading...

Za 42 dana umiru ćelije raka: Sok čuvenog Austrijanca protiv kancera! (RECEPT)

Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava,
tvrdio je Rudolf Brojs koji je izliječio preko 45.000 ljudi

Rudolf Brojs iz Austrije cijeli svoj život je posvetio pronalaženju najboljeg prirodnog lijeka protiv raka. Napravio je poseban sok, koji je davao odlične rezultate u lečenju ove bolesti. Uz pomoć svoje metode, izliječio je preko 45.000 ljudi od raka i drugih neizlječivih bolesti. Prema Brojsu, rak može da se preživi samo uz pomoć bjelančevina.

Zbog toga je razradio poseban post u trajanju od 42 dana, tokom kojeg se piju samo čajevi i poseban sok od povrća, a glavni sastojak je cvekla. Tokom ovih 42 dana ćelije raka gladuju i umiru, dok se zdravlje kompletnog organizma poboljšava.

Brojsov sok se pravi samo od ekološki uzgojenog povrća. Sok može da se napravi kod kuće od domaćeg povrća, a sastoji se od: cvekle (55 %), šargarepe (20 %), korena celera (20 %), krompira (3 %) i rotkvice (2 %). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne bi smjelo pretjerivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži.


Cvekla je već tradicionalni i poznati lijek za leukemiju. Ovo povrće sadrži aminokiselinu betain, koja imaantikancerogena svojstva. Terapija cveklom, koja podrazumijeva svakodnevno uzimanje soka od cvekle ili sirove rendane cvekle ima dokazano pozitivan efekat na leukemiju i mnoge druge vrste raka, o čemu svjedoče hiljade ljudi.

Ali, redovno konzumiranje cvekle pomaže i protiv bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a vlakna koja sadrži cvekla mogu da smanje nivo holesterola u krvi i do 40 %. Cvekla je poznata i po tome što normalizuje krvni pritisak i pomaže u očuvanju elastičnosti krvnih sudova. Cvekla sprečava i liječi proširene vene, ako je svakodnevno konzumiramo. Gvožđe iz cvekle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi. Upravo zbog toga cvekla je efikasna u liječenju mnogih bolesti, uzrokovanih toksinima.
Rudolf Brojs

Cveklu bi posebno trebalo da konzumiraju trudnice jer je bogata folnom kiselinom, što sprečava mnoge bolesti novorođenčadi. Osim toga, sok od cvekle stimuliše rad jetre i žuči i sprečava zatvor, a u kombinaciji sa šargarepom, cvekla je odličan lijek za giht, bolesti bubrega i žučne kese. Ali, njena ljekovitost ni tu ne prestaje, cvekla je nevjerovatno ljekovata i pomaže i kod glavobolje, zubobolje, dizenterije, bolova u kostima, kod kožnih i menstrualnih tegoba.





Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar