Čokoladna Pavlova


Sastojci

    za kore:
    9 bjelanjaka
    350 gr. šećera
    2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka
    100 gr mljevenih lješnjaka

    krema I.
    1/2 l. Slatkog vrhnja Dolcela
    200 gr. čokolade

    krema II.
    1/4 Slatkog vrhnja Dolcela
    2 žlice kiselog vrhnja





Priprema

    1.

    Bjelanjke istući sa šećerom, dodati brašno i mljevene lješnjake. Peći četiri kore,  po 20 minuta na 170C.
    2.
    Za prvu kremu zagrijati  slatko vrhnje, dodati čokoladu, rastopiti, izmiješati i ostaviti da se ohladi.
    Za drugu kremu istući slatko vrhnje, umiiješati kiselo vrhnje.
    3.
    Ohlađene kore premazivati: na donje tri kore bijela krema i malo crne kreme, na zadnju koru debelo samo crna krema.

   

izvor : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:  

0 komentari:

Objavi komentar