loading...
Čokoladna Pavlova
Sastojci
za kore:
9 bjelanjaka
350 gr. šećera
2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka
100 gr mljevenih lješnjaka
krema I.
1/2 l. Slatkog vrhnja Dolcela
200 gr. čokolade
krema II.
1/4 Slatkog vrhnja Dolcela
2 žlice kiselog vrhnja
Priprema
1.
Bjelanjke istući sa šećerom, dodati brašno i mljevene lješnjake. Peći četiri kore, po 20 minuta na 170C.
2.
Za prvu kremu zagrijati slatko vrhnje, dodati čokoladu, rastopiti, izmiješati i ostaviti da se ohladi.
Za drugu kremu istući slatko vrhnje, umiiješati kiselo vrhnje.
3.
Ohlađene kore premazivati: na donje tri kore bijela krema i malo crne kreme, na zadnju koru debelo samo crna krema.
izvor : coolinarika.com Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar