loading...

Punjeni francuski kruh -omiljeni zalogajčići koji nestaju u trenu

 Sastojci

    3 francuska kruha
    250 g Šunkarice
    200g Gaude
    1 veća crvena paprika ( ili zelena)
    4-5 kiselih krastavaca
    3 jaja
    1 vrećica majoneze
    100g margarina
    2 žlice vrhnja
    1 žlica senfa
    1 žličica Vegete
    malo bibera


 Priprema

    1.

    Dok se jaja kuhaju, šunkaricu, krastavce i papriku nasjeckajte na sitne kockice a sir naribajte. Izdubite dva francuska kruha i usitnite sredinu kruha. Izdubite i treći u drugu posudicu - ta količina Vam nije potrebna, nju iskoristite za nešto drugo :)
    2.

    Kada su jaja tvrdo kuhana odvojite žumanjak od bjeljanjka. Bjeljanjke narežite na sitne kockice i dodajte predhodno pripremljenom sadržaju.

    Žumanjke, margarin, majonezu, senf i vrhnje izmiksajte štapnim mikserom uz dodatak malo Vegete i malo papra.
    3.

    U nasjeckani sadržaj dodajte sredinu  francuskog kruha i sir te sve prelite sa nadjevom i dobro promješajte.


    4.

    Malom žličicom punite izdubljeni kruh pazeći da Vam ne pukne.

Posluživanje

Pripremljene kruščiće ohladite u frižideru prije posluživanja, a možete ih spremiti i u zamrzivač pa poslužiti kada Vam dođu gosti.

U slast!

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar