loading...

Odličan napitak koji otapa salo za četiri dana!

Čudesan napitak sastoji se od jednostavnih namirnica, a uklanja i do 10 centimetara masnih naslaga oko struka u četiri dana

Cynthia Sass nutricionistkinja osmislila je dijetalni napitak koji, kako tvrdi, već nakon četiri dana konzumacije vas može riješiti čak tri kilograma i skinuti 10 centimetara oko struka.

Tu dijetalnu vodu koju preporuča, možete napraviti sami od jednostavnih sastojaka.


Sve što vam treba za napitak je svježi đumbir, svježi listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode – koristite filtriranu, čaša je od 250 ml.

Operite limun, presjecite ga na pola i izvadite sjemenke. Svaku polovinu limuna zasjecite i ubacite u posudu s vodom (8,5 čaša). Limun se ne guli i ne cijedi se sok u vodu. Krastavac ogulite i nasjeckajte na kolutiće i dodajte u vodu. Uzmite 8 do 12 listova svježe mente, operite ih i dodajte i njih.

Ogulite đumbir srednje veličine, isjeckajte ga i dodajte ga u vodu s ostalim sastojcima. Izmješajte sastojke, poklopite i stavite u frižider preko noći. Kad ste žedni pijte samo ovaj pripravak. Bar četiri dana pripremajte svaki dan svježu vodicu i rezultati neće izostati tvrdi Sass.


Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar