loading...

Manekenska tajna mršavosti i blistave kože: Pomiješajte vodu i OVU namirnicu za ove probleme!

Ovaj napitak će hidrirati, tonirati i umiriti vašu kožu, a pored toga će izbaciti sve otrove iz vašeg tijela i pomoći vam da smršate!

Manekenke su krastavce i vodu proglasile najboljim riješenjem za gubitak viška kilograma, a ovo su joše neke njegove zdravstvene dobrobiti za koje se manje zna.



U 2 litra vode stavite očišćen i isjeckan krastavac sa korom, ostavite da odstoji nekoliko sati u frižideru, najbolje preko noći.

1. Srce
Pametan plan ishrane je najbolji put za zaštitu srca, a voda od krastavaca će sniziti krvni pritisak i tako smanjiti rizik od srčanih oboljenja.

2. Mišići
Ovaj napitak hrani mišiće esencijalnim nutrijentima, pa ako želite da budu veći, tokom dana konzumirajte barem dvije čaše ovog napitka.

3. Kosti
Osteoporoza je danas jedno od opasnijih stanja koje vas može pogoditi bez obzira na godine, a dovodi do lakšeg prijeloma kostiju i bolnih leđa. Krastavac neće izliječiti osteoporozu, ali može da ojača vaše kosti svojim visokim udjelom vitamina K.



4. Koža
Ovaj napitak će hidrirati, tonirati i umiriti vašu kožu, jer je krastavac bogat silicijumom, koji se koristi i u tretmanima za liječenje akni.

5. Detoksikacija
Voda od krastavaca je jedan od najjačih detoks napitaka koji će izbaciti nakupjene toksine.
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar