700 g jagoda
4 žlice šećera za jednu fazu
2 vrećice želatine
250 ml vrhnja za šlag
250 ml mlijeka
5 žlica šećera za drugu fazu
1 žličica vanilija ekstrakta
Priprema
1.
Pripremu pogledajte u videu:
2.
Napravite sirup od jagoda tako da ih kuhate sa šećerom.
3.
Vrećicu želatine razmutite u 5 žlica hladne vode i ostavite da odstoji desetak minuta
4.
u gotovi sirup dok je još vruć dodajte želatinu
5.
Stavite smjesu u hladnjak na sat vremena da se stisne
6.
u mlijeko dodajte vrhnje za šlag i šećer.
Kuhajte i maknite s vatre prije nego prokuha.
Maknite s vatre i dodajte želatinu napravljenu isto kao u koraku 3
dodajte žličicu vanilija ekstrakta
7.
ostavite da se malo ohladi pa dodajte na već stisnuti crveni dio
Preuzeto sa: www.coolinarika.com Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar