,

Osvježavajuća voćna Pana Cotta od svježeg voća savršena za vrući ljetni dan. !

 Sastojci

    700 g jagoda
    4 žlice šećera za jednu fazu
    2 vrećice želatine
    250 ml vrhnja za šlag
    250 ml mlijeka
    5 žlica šećera za drugu fazu
    1 žličica vanilija ekstrakta




 Priprema

    1.

    Pripremu pogledajte u videu:

    2.

    Napravite sirup od jagoda tako da ih kuhate sa šećerom.
    3.

    Vrećicu želatine razmutite u 5 žlica hladne vode i ostavite da odstoji desetak minuta
    4.

    u gotovi sirup dok je još vruć dodajte želatinu
    5.

    Stavite smjesu u hladnjak na sat vremena da se stisne
    6.

    u mlijeko dodajte vrhnje za šlag i šećer.

    Kuhajte i maknite s vatre prije nego prokuha.

    Maknite s vatre i dodajte želatinu napravljenu isto kao u koraku 3

   



    dodajte žličicu vanilija ekstrakta
    7.

    ostavite da se malo ohladi pa dodajte na već stisnuti crveni dio

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar