loading...

RUSKE KAPE - brz jednostavan recept, a ukus fenomenalan!

 Sastojci

    BISKVIT
    20 žlica brašna
    20 žlica mlijeka
    10 žlica šećera
    4 jaja
    7 žlica ulja
    3 žlice kakaa
    1 prašak za pecivo


    FIL
    1 L mlijeka
    2 Pudinga vanilin Dolcela
    4 žlice oštrog brašna
    250 g šećera
    250 g omekšalog maslaca ili margarina
    2 vanil šećer Dolcela

    GLAZURA:
    150 g čokolade po izboru
    malo ulja
    i 150 g kokosa

 Priprema

    1.

    Polovicu mlijeka zakuhati i dodati u drugoj polovici umijesane pudinge, brasno i sećer. Ohladiti kremu i umijesati izradjen maslac ili margarin s dva vanil šećera .
    2.

    Odvojiti bjelanjke od žumanjaka. Žumanjke miksati sa šećerom  dodati pomijesano brasno, prasak za pecivo i kakao, a zatim i mlijeko i ulje. Lagano izmiksati. Dodati izradjene bjelanjke lagano mijesajući. Peći 15 ak min na 170 C.


    3.

    Izrežite krugove željene veličine , svakog prerežite po pola, nafilajte kremom i stavite ili u frizider na par sati ili u zamrzivač na pola sata da se fino stegne da mozete namazati okolo bez da se razdvaja i klizi. Nakon toga uvaljajte ih u kokos i prelite glazuru

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar