Sastojci
BISKVIT
20 žlica brašna
20 žlica mlijeka
10 žlica šećera
4 jaja
7 žlica ulja
3 žlice kakaa
1 prašak za pecivo
FIL
1 L mlijeka
2 Pudinga vanilin Dolcela
4 žlice oštrog brašna
250 g šećera
250 g omekšalog maslaca ili margarina
2 vanil šećer Dolcela
GLAZURA:
150 g čokolade po izboru
malo ulja
i 150 g kokosa
Priprema
1.
Polovicu mlijeka zakuhati i dodati u drugoj polovici umijesane pudinge, brasno i sećer. Ohladiti kremu i umijesati izradjen maslac ili margarin s dva vanil šećera .
2.
Odvojiti bjelanjke od žumanjaka. Žumanjke miksati sa šećerom dodati pomijesano brasno, prasak za pecivo i kakao, a zatim i mlijeko i ulje. Lagano izmiksati. Dodati izradjene bjelanjke lagano mijesajući. Peći 15 ak min na 170 C.
3.
Izrežite krugove željene veličine , svakog prerežite po pola, nafilajte kremom i stavite ili u frizider na par sati ili u zamrzivač na pola sata da se fino stegne da mozete namazati okolo bez da se razdvaja i klizi. Nakon toga uvaljajte ih u kokos i prelite glazuru
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar