loading...

Sladoled od jagoda

 Sastojci

    500 g svježih jagoda
    2 Vanilin šećera Dolcela
    4 žlice narančina soka
    2-3 žlice Meda bagrem Podravka
    250 ml rižinog mlijeka


 Priprema

    1.
    Oprane jagode narežite na četvrtine i pomiješajte s vanilin šećerom i narančinim sokom.
    2.
    Usitnite u električnoj sjeckalici, pa dodajte med i rižino mlijeko. Dobro izmiješajte i stavite u posudu za zamrzavanje.
    3.
    Sladoled stavite u zamrzivač na 4-5 sati.

Posluživanje

Slastičarskom grabilicom ili žlicom vadite kugle sladoleda, i poslužite ih sa svježim jagodama.
Savjet

Prije zamrzavanja, u sladolednu smjesu možete umiješati i 100 g jagoda narezanih na kockice.

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar