loading...

Za razliku od klasičnih, ovaj sladoled ne sadrži ni jedan sastojak životinjskog podrijetla, pa će ga s guštom smazati i vegani! Pitate se da li će sladoled imati onu punoću na koju ste navikli? Hoće – za to će se pobrinuti kremaste banane!

 Sastojci

    100 g bobičastog voća (borovnice, ribizl…)
    260 g očišćenih banana
    2 Vanilin šećera Dolcela
    50 g grožđica
    150 ml sojinog mlijeka


    Za ukrašavanje:
    listići badema

 Priprema

    1.
    Bobičasto voće dobro operite, a banane narežite na ploške. Dodajte vanilin šećer i sve usitnite u električnoj sjeckalici.
    2.
    Mješavini dodajte grožđice i sojino mlijeko, te izmiješajte u jednoličnu smjesu.
    3.
    Stavite je u odgovarajuću posudu za zamrzavanje 4-5 sati.


Posluživanje

Grabilicom za sladoled ili žlicom oblikujte kugle, pospite ih listićima badema i poslužite.
Savjet

Prije oblikovanja kugli, slastičarsku grabilicu ili žlicu namočite u toploj vodi.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar