loading...

LEDENE PUSLICE - VEOMA UKUSNE!!

 Sastojci

    PUSLICE
    NA TRI BJELANJKA 100 G ŠEĆERA

    KREMA
    žumanjci koji ostanu
    7 dcl mlijeka
    200g šećera
    7 ravnih žlica brašna
    200 g maslaca ili margarina
    2 vanil šećera
    + voće po želji


 Priprema

    1.

    Miksati bjelanjke s prstohvatom soli najmanje 15 minuta, nakon toga malo po malo dodavati šećer i nastaviti miksati jos 10 min. Po želji dodati boju. Staviti u špricu, wilton 1 M nastavak i oblikovati ružu na papiru za pečenje.

    Pecite ih 20ak min na 100°C ili manje

    Gotove su kad se daju odljepiti s papira, ali pazite da vam ne požute.
    2.

    Zakuhati polovicu mlijeka a u drugoj polovici izraditi šećer, bjelanjke i brašno i dodati ih u uzavrelo mlijeko. Kremu premjestiti u drugu posudu i prekriti površinu prijanjajućom folijom.

    Kad se ohladi dodati ju u izrađeni maslac ili margarin s vanil šećerom.


    3.

    Ohlađene ružice spajati kremom i u sredinu staviti ili kolutić banane ili kiwija ili maline....

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar