loading...

Margherita pasta - mmm kako je ovo dobro i ukusno!!

 Sastojci

    PASTA
    Salse blage Podravka
    malo Vegete
    Origano sušeni Podravka


    Bosiljak sušeni Podravka
    2 RAJCICE
    1 MOZZARELA
    SIR GAUDA ILI BILO KOJI PO ZEJI

 Priprema

    1.

    SKUHATI PASTU AL DENTE..II MOZETE KORISTITI VEC SKUHANU OD JUCER KOJU STE SPREMILI U FRIZIDER.
   
    AKO IMATE SKUHANU IZVADITE IZ FRIZIDERA ,PUSTITE  MLAZ VODE U ZDJELU ILI POSUDU,NAKON PAR MINUTA PROCJEDITE VODU,I PASTA JE KO SVJEZA.
   
    VRATITE JU U POSUDU,DODAJTE  NEKOLIKO ZLICA RAJCICE IZ TETRAPAKA,KECAP..ILI ..MOZETE UMJESTO TOGA AKO IMATE DODATI GOTOVI UMAK SALSU.


   
    DODAMO ZACINE I PROMJESAMO.

    SVE ISTRESEMO U MANJI PROTVAN NAMAZAN MASLACEM ILI ULJEM ILI MOZETE PECI U OKRUGLOM .

    GORE NAREZEMO RAJCICU,PO ZELJI STAVIMO MASLINE

    I NA KRAJU ILI NAREZEMO PUNO SIRA ILI NARIBAMO,JA STAVIM DVIJE VRSTE.
 
    PECI NA 200  OKO POLA SATA DA SE FINO ZAPECE

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar