Sastojci
PASTA
Salse blage Podravka
malo Vegete
Origano sušeni Podravka
Bosiljak sušeni Podravka
2 RAJCICE
1 MOZZARELA
SIR GAUDA ILI BILO KOJI PO ZEJI
Priprema
1.
SKUHATI PASTU AL DENTE..II MOZETE KORISTITI VEC SKUHANU OD JUCER KOJU STE SPREMILI U FRIZIDER.
AKO IMATE SKUHANU IZVADITE IZ FRIZIDERA ,PUSTITE MLAZ VODE U ZDJELU ILI POSUDU,NAKON PAR MINUTA PROCJEDITE VODU,I PASTA JE KO SVJEZA.
VRATITE JU U POSUDU,DODAJTE NEKOLIKO ZLICA RAJCICE IZ TETRAPAKA,KECAP..ILI ..MOZETE UMJESTO TOGA AKO IMATE DODATI GOTOVI UMAK SALSU.
DODAMO ZACINE I PROMJESAMO.
SVE ISTRESEMO U MANJI PROTVAN NAMAZAN MASLACEM ILI ULJEM ILI MOZETE PECI U OKRUGLOM .
GORE NAREZEMO RAJCICU,PO ZELJI STAVIMO MASLINE
I NA KRAJU ILI NAREZEMO PUNO SIRA ILI NARIBAMO,JA STAVIM DVIJE VRSTE.
PECI NA 200 OKO POLA SATA DA SE FINO ZAPECE
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar