loading...

Šeherzada torta - Idealna za sve prilike i ljubitelje kolača bez biskvita!!

 Sastojci 8 osoba

    1ERV 3 3 vrecice Puding nougat
    1 l mlijeka
    250 grama margarina
    500 ml Slatkog vrhnja Dolcela
    Turski keks
    10 zlica secera


 Priprema

    1.

    Skuhati pudinge sa secerom u litri mlijeka
    2.

    Pustiti da se puding ohladi , prekriti folijom da se nestvori korica..
    3.

    Pomijesati puding s izradjenim margarinom
    4.

    U drugu zdjelu izmiksat vrhnje za slag
    5.

    Slagati u kalup red keksa , nanijeti sloj kreme pa sloj vrhnja .. tako ponavljati dok ne nestane sastojaka ili ovisno o kalupu ja koristim onaj okrugli 26 cm


    6.

    Pustiti da se ohladi
    7.

    Ja sam ukrasila karamelom i ljesnjak krokantom
    8.

    Pustit da se ohladi nekoliko sati

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar