loading...

Leopard puding - odličan desert za slatko poslije podne!

 Sastojci 3 osobe

    2 Puding vanilija Dolcela
    1 lit mlijeka
    par žlica smeđeg šečera (ovisno o ukusu)
    par "čokoladnih točkica"


 Priprema

    1.

    Skuhati puding,ja sam umjesto bijelog šećera,koristila smeđi,napuniti zdjelice do pola,i pobacati čokoladne točkice po pudingu,i ponoviti......

    Čokladne točkice su nastale,tako što je od jedne glazure za kolač,ostalo puno čokolade,i na papiru za pećenje sam napravila točkice,ništa ravno,ništa savršeno,nego za odmaću upotrebu,u svakakvim veličinama


    Sada su poslužile za puding i od tuda ovaj simpatični naziv Leopard.......za slatko posljepodne kad vam se ništa drugo neda raditi.....

    I još na svaku od zdjelica dok je puding još vruč,ja sam posipala jednu žlicu smeđeg šečera.....

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar