loading...

Pileći medaljoni sa šunkom i sirom - vrlo ukusno i ekonomično jelo!

 Sastojci

    1 kg pilećih prsa
    malo vegete
    1 kiselo vrhnje
    2 žlice senfa
    2 žlice majoneze
    300 g kuhane šunke/lopatice
    300g gauda ili trapist sira
    papar
    brašno,jaja, mrvice za paniranje
    2-3 (ovisno o debljini šnicli) oblatne


 Priprema

    1.

    Meso izrezati u šnicle i istući da budu dosta tanke, posipati vegetom i ostaviti da odstoji pola sata.
    2.

    U međuvremenu u posudu pomiješati vrhnje, senf, majonezu,papar, šunku narezanu na kockice i na krupno naribani sir.
    3.

    Oblatne staviti između vlažne krpe da omekša, poslagati šnicle, premazati filom i zarolati. Rolade staviti na 3 sata u zamrzivač (možete i napravit za sutradan).
    4.

    Izvaditi neposredno pred pečenje i zaleđene narezati na širinu prsta, panirati  i peći na umjerenoj vatri.

   
Posluživanje

Poslužiti toplo sa umacima, rižom, graškom..

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar