Zapečene šnicle - fine, mekane, sočne, ukusne!

 Sastojci 4 osobe

    60-80 dag šnicli(svinjetina...)
    60 dag luka
    1/2 l slatkoga vrhnja za kuhanje
    20 dag ribanoga sira
    sol,papar,vegeta,peršin
    maslac i brašno za šnicle




 Priprema

    1.

    Šnicle narezati što tanje,istući ih s kuhinjskim batom pa začiniti s soli,paprom i vegetom.Tada ih uvaljati u brašno i popržiti naglo s obje strane na vrućem maslacu.
    2.

    Luk narezati na tanke rezance i isto ga popržiti na maslacu da postane staklast.Namastiti tepsiju i na dno poslagati napola pečene šnicle.Po njima raspodijeliti izdinstani luk.
   
    3.

    Sve zaliti s slatkim vrhnjem i ostaviti preko noći u frižideru.Nakon toga po vrhu raspodijeliti naribani sir.




    4.

    Staviti peći na 200 stupnjeva u pećnicu na 20-25 minuta.Poslužiti uz salatu i bugete.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:

Nema komentara:

Objavi komentar