300 ml slatkog vrhnja
1 žlica narezane metvice
60 g šećera u prahu
2 Vanilin šećera Dolcela
2 žličice naribane limunove korice
60 ml limunova soka
400 ml tekućeg jogurta
Priprema
1.
Slatko vrhnje istucite, ali ne do kraja.
2.
Dodajte metvicu, šećer u prahu, vanilin šećer, limunovu koricu i limunov sok. Sve lagano izmiješajte, pa umiješajte jogurt.
3.
Sladolednu smjesu izlijte u odgovarajuću posudu za duboko zamrzavanje i ostavite je u zamrzivaču preko noći.
Posluživanje
Grabilicom za sladoled ili žlicom vadite sladoled i poslužite ga s voćnim preljevom po želji.
Savjet
Sladolednu smjesu nemojte izliti u duboku posudu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar