loading...

Ne samo da ćete ga s lakoćom pripremiti kod kuće, već će vas ugodno iznenaditi i novi, limunasti okus kakav trgovine još ne nude. Vrlo je lagan, kremast i osvježavajuć, a slatka tajna krije se u prštavoj aromi nasjeckane metvice!

 Sastojci

    300 ml slatkog vrhnja
    1 žlica narezane metvice
    60 g šećera u prahu
    2 Vanilin šećera Dolcela


    2 žličice naribane limunove korice
    60 ml limunova soka
    400 ml tekućeg jogurta

 Priprema

    1.
    Slatko vrhnje istucite, ali ne do kraja.
    2.
    Dodajte metvicu, šećer u prahu, vanilin šećer, limunovu koricu i limunov sok. Sve lagano izmiješajte, pa umiješajte jogurt.
    3.
    Sladolednu smjesu izlijte u odgovarajuću posudu za duboko zamrzavanje i ostavite je u zamrzivaču preko noći.


Posluživanje

Grabilicom za sladoled ili žlicom vadite sladoled i poslužite ga s voćnim preljevom po želji.
Savjet

Sladolednu smjesu nemojte izliti u duboku posudu.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar