loading...

Odličan kolač - Kao sladoled!

 Sastojci

    2 jaja
    250 grama Šećera ( kristal)
    200 grama Pšeničnog glatkog brašna
    100 grama kakaa u prahu Dolcela
    2 dcl čvrstog jogurta
    100 ml suncokretova ulja
    2 dcl vruće kave i nesscafea
    1 1/2 čajne žličice sode bikarbone Dolcela


    Punjenje za rupice
    1 vrećica Pudinga vanilin Dolcela
    3 žlice šećera
    4 dcl mlijeka

    Za mus
    200 grama bijele čokolade
    1/2 l vrhnja za šlag


Priprema

    1.

    Izmiksajte jaja sa šećerom pa dodajte sve ostale sastojke.
    2.

    Pretresite u namazan i brašnom posut kalup veličine 20x30. Pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.


    3.

    Kad je biskvit pečen i ohlađen izbušite rupice. Napravite puding pa ga ulijte u svaku rupicu.
    4.

    Za kremu vrhnje zagrijte pa u njemu rastopite čokoladu. Stavite nekoliko sati da se dobro ohladi (ja sam ostavila preko noći) pa izmiksajte u šlag.
    5.

    Premažite kolač.


Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar