Biskvit od rogača
200 grama mljevenog rogača
200 grama smeđeg šećera
2 jaja
100 grama kakaa
2 dcl jogurta
100 ml ulja
2 dcl vruće kave ili nescafera
1 1/2 žličica sode bikarbone
crveni džem
Krema
400 grama bijele čokolade
500 ml vrhnja za šlag
Priprema
1.
Izmješajte sve sastojke.
2.
Smjesu prelijte u kalup veličine 20x30 koji ste namazali i posuli brašnom.
Pecite na 170 stupnjeva sat vremena
3.
Pečeni kolač premažite džemom pa vratite još 5 min. u pećnicu. Ostavite da se ohladi.
4.
Zagrijte vrhnje pa u njemu rastopite čokoladu. Stavite u frižider nekoliko sati da se dobro ohladi. Izmiksajte u kremu.
5.
Premažite kolač.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar