100 gr secera
200 gr brašna
60 gr kakao
1/2 praška za pecivo
300ml mlijeka
450 ml svježeg slatkog vrhnja
1 vrećica šlag fixa
3 žlice meda
Priprema
1.
Sve suhe sastojke zajedno pomješati, uz lagano dodavanje mlijeka. Tijesto staviti u posudu odgovrajuće veličine. Tijesto razmazati u tankom sloju.
Pečnicu zagrijati na 160 stupnjeva. i peći 15-20 minuta
2.
Umutite slatko vrhnje sa medom, Koru razrezite na dva dijela i premažite medom u tankom sloju. Nakon toga poklopite kore kako bi se smjesa našla u sredini.
3.
Stavite kolač u frižider na sat vremena kako bi se ohladio i bio spreman za konzumaciju.
Posluživanje
Poslužiti izrezano na pravilne komade.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar