Sastojci 10 osoba
Biskvit
6 jaja
13dkg šećera
9dkg maslaca
3 žlice kakaa u prahu Dolcela
15dkg Oštrog brašna Podravka
1 1 prašak za pecivo Dolcela
Krema
5 žumanjaka
1/2l mlijeka
5 žlica brašna
1 žlica griza
15dkg šećera
3 Vanilin šećer Dolcela
20dkg maslaca
Priprema
1.
Za biskvit pomješati navedene sastojke, (odvojiti žumanjke od bjelanjka), maslac neka bude rastopljen (otopiti ga u mikrovalnoj). Peći na 200°C cca. 20-30min. Kad se biskvit ispeče te prereže na 3 djela, svaki biskvit preliti sa mješavinom ruma i kakaa (cca. veličine šalice za čaj).
2.
Za kremu pomješati navedene sastojke, maslac izraditi sa 2 žlice šećera u prahu i to dodati u kusu.
3.
Nakon fillanja, tortu premazati šlagom, po želji, te ukrasiti po želji. Ja većinom stavim čokoladni šlag i naribanu čokoladu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar