Sastojci 10 osoba
Biskvit
6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica Oštrog brašna Podravka
1 prašak za pecivo Dolcela
1dcl mlijeka
1dcl ulja
3 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
500ml slatkog vrhnja za šlag pjenu
30dkg čokolade za kuhanje
Priprema
1.
Za biskvit umješati žutanjke, šećer, brašno, prašak za pecivo, mlijeko, ulje i kakao. Istući bjelanjke te ručno umjesiti. Biskvit peći na 180°C cca. 20 min.
2.
Za kremu ugrijati pola litre slatkog vrhnja za šlag pjenu i dodati 30dkg čokolade za kuhanje. Sve zajedno mješati do vrenja te preliti po vrućem biskvitu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar